• Menu
  • Menu

De mooiste kitesurf spots ter wereld

Home » Alle artikelen » Actieve Streken » De mooiste kitesurf spots ter wereld

Op zoek naar de mooiste kitesurf spots ter wereld? In deze video komen de meest spectaculaire spots naar voren. Kitesurfen is in Nederland razend populair geworden en de Noordzee en IJsselmeer liggen dan ook vol met fanatieke liefhebbers. Compleet logisch, want kiten is geweldig. Je bent actief bezig, omgeven door de natuur en daarnaast stijgt het adrenalinepijl tot het hoogste punt. In Nederland is een wetsuit noodzakelijk, maar in veel landen kun je lekker in je blote barst op het water verschijnen. Bij het zien van de onderstaande video krijg je direct zin in vakantie en de kitesurf liefhebbers gaan spontaan een reis boeken naar een van deze surfspots. Wauw, wat mooi!

Als we aan een droomvakantie denken, dan zien we parel witte stranden, palmbomen en helderblauw water voor ons. In ieder geval, dat heb ik. Als je hier dan ook nog eens een constante wind hebt en het klimaat altijd tropisch is, dan heb je de beste combinatie gevonden. Niet alleen voor kiteliefhebbers, maar ook voor de partners zijn deze spots heerlijk. Lekker op het strand zonnen terwijl de partner helemaal losgaat op het water.

Ben jij al bekend met een van deze kitespots?

Ook Fuerteventura is een populaire spot voor de kitesurfers. Ook hier hebben wij al eens over geschreven. Ga eens heerlijk naar dit land toe en ga overdag lekker kiten en bezoek ’s avonds de niet-toeristische plekjes van het eiland. Lees hieronder meer over deze prachtige vakantieplek.

Ontvlucht de toeristische restaurantjes van Fuerteventura

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.