• Menu
  • Menu
Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Doen: Met een zipline over de Niagara Falls

Doen: Met een zipline over de Niagara Falls

De meest bekende watervallen ter wereld, de Niagara Falls, vind je op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. Deze watervallen zijn een prachtig natuurfenomeen en hebben menig bezoeker al doen verbazen. Om de watervallen te bekijken zijn er een tal aan mogelijkheden. Zo kun je zomers een boottocht maken, je kunt het hele jaar door een helikoptervlucht maken of je kunt de Niagara Falls bekijken vanuit de grotten achter de watervallen. Vanaf nu kun je daar nog een hele gave attractie aan toevoegen, namelijk met een zipline over de Niagara Falls.

Tijdens jouw vakantie is een beetje spanning en sensatie natuurlijk nooit weg. Het is leuk om de hotspots van een land te bekijken, maar als dat kan in combinatie met een beetje activiteit, dan is dat natuurlijk nog leuker! Met deze nieuwe attractie bekijk je de Niagara Falls van een heel andere kant, namelijk vanuit een kabelbaan. Sinds vorige week is het mogelijk om met een kabelbaan van MistRider-zipline langs de watervallen naar beneden te glijden. Er liggen vier parallelle kabelbanen naast elkaar waar je met een snelheid die kan oplopen tot wel 80 kilometer per uur naar beneden zoeft door de brede rivier kloof. Vanaf de kabelbaan heb je uitzicht op de Canadese Horseshoe watervallen en na landing op de Niagara rivier.

Met de kabelbaan reis je 670 meter naar beneden en die tocht is helaas behoorlijk snel voorbij. Voor een ritje betaal je $49.99 per persoon en je moet er minimaal 7 jaar voor zijn. Let dus op als je met kleine kids die kant op gaat. Een ritje met de zipline staat in ieder geval wel garant voor een ongelofelijk mooie en onvergetelijke ervaring met een fantastisch uitzicht over de watervallen.

Bekijk ook: Prachtige beelden: Kajakken van de Niagara Falls

Schermafbeelding 2016-07-27 om 12.39.16Schermafbeelding 2016-07-27 om 12.39.32Schermafbeelding 2016-07-27 om 12.39.43Schermafbeelding 2016-07-27 om 12.40.06
Florien

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.