• Menu
  • Menu

Ontspannen in de bergen van Oberstdorf

Home » Alle artikelen » Bergstreken » Ontspannen in de bergen van Oberstdorf

De frisse berglucht inademen terwijl je ontspannen in het gras van de zon geniet en omringd wordt door een tijdloze omgeving. Het enige geluid dat je hoort, zijn de bladeren van de bomen die door de wind worden bewogen. Ontspannen in de bergen van Oberstdorf in Allgäu, wie wil dat nou niet?

Een echt vakantiegevoel waar je even ontsnapt aan de dagelijkse drukte en bezigheden, dat is iets waar menig vakantieganger naar wenst. Je merkt dan ook snel dat Oberstdorf im Allgäu hier het juiste adres voor is.

Schermafbeelding 2017-04-10 om 11.49.16
Foto: www.oberstdorf.de

Een natuurlijke wellness en spa

In de bergen kun je een combinatie maken tussen rust en sport. Het is fijn en ook vaak gewenst om tot rust te komen na een aantal dagen sportieve activiteiten te hebben gedaan. In Oberstdorf krijg je het rustgevende, fijne vakantiegevoel al snel. De natuur is hier divers en op iedere plek ervaar je een ander gevoel.

Het dal, de hogere lagen van het berglandschap en de Alpentoppen geven je lichaam nieuwe energie. De omgeving verandert, evenals het uitzicht en de klimatologische omstandigheden. Je bloedsomloop wordt op gang gebracht en je lichaam wordt versterkt.

Het beroemde 400-toppen-blik beleef je vanaf de Nebelhorn. Ook vanaf de Mädelegabel en de Höfatz bewonder je een panoramisch uitzicht. Deze uitzichten zijn zeker één van de hoogtepunten van Oberstdorf.

Schermafbeelding 2017-04-10 om 12.04.24
Foto: www.oberstdorf.de

Oberstdorf is goed voor het lichaam en de geest

Het schone klimaat met de zuivere lucht en het rustgevende landschap dragen bij aan de ontspanning voor zowel de geest als het lichaam. Deze elementen zorgen voor een unieke belevenis. Bij het zien van de panoramische uitzichten ben je na enkele seconden helemaal ontspannen. De frisse berglucht is goed voor de luchtwegen en andere zaken omtrent het lichaam.

Schermafbeelding 2017-04-10 om 12.02.44
Foto: www.oberstdorf.de

Ontspannen in de bergen van Oberstdorf met specialisten

Buiten de natuurlijke elementen die Oberstdorf in haar geheel een uitstekend kuuroord maken, zijn er specialisten die de optimale voorwaarden nog eens aanvullen. Deze zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de mens. Ze helpen je niet alleen relaxen, maar ook als je met medische problemen zit kunnen ze je helpen.

Schermafbeelding 2017-04-10 om 12.03.17
Foto: www.oberstdorf.de

Gezellig met de koeien

In de regio moet je overigens niet gek opkijken als een nieuwsgierige koe je gedag komt zeggen. De beesten grazen daar gewoon langs de wandel en fietspaden en zijn niet bang voor mensen.

Ook de sportieve kant van Oberstdorf verkennen?

Ben je helemaal tot rust gekomen en heb je het gevoel alsof je lichaam wat energie kwijt moet? Lees in een sportieve vakantie in het prachtige Oberstdorf wat de mogelijkheden zijn.

Schermafbeelding 2017-04-10 om 11.49.31

Meer weten?

Ben jij toe aan een vakantie waar zowel je lichaam als je geest helemaal ontspant? Lees hier meer. Voor meer informatie over Oberstdorf kun je hier terecht.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.