• Menu
  • Menu

Australisch gezin geeft droomeiland weg met winactie!

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Australisch gezin geeft droomeiland weg met winactie!

Je hebt wel eens van die momenten in het leven waarbij je twijfelt om een gokje te wagen. Dit kan zijn in het casino, bij een harddraverij in jouw omgeving of bij de eindejaarstrekking. Het gezin in de onderstaande video maakt de verleiding om een gokje te wagen wel een stuk groter, want zij verloten hun droomeiland met Kosrae Nautilus Resort via het internet. Wat je moet doen? Je koopt een ticket en wacht rustig af tot jij jezelf de gelukkige winnaar mag noemen.

Het verhaal achter de familie

Toen Doug en Sally twintig jaar geleden klaar waren met de dagelijkse sleur van het drukke leven, kozen zij er voor om naar het ongerepte paradijs te vertrekken. Toen zij in 1991 een documentaire zagen over het prachtige eiland Micronesia wisten zij het zeker. Weg uit de 9 tot 5 wereld en op weg naar het paradijs met witte stranden, prachtige snorkel, surf en duik spots. “Toen ik erachter kwam dat er op het eiland gezocht werd naar investeerders heb ik meteen contact gezocht met de verantwoordelijke. Drie dagen later was ik op het eiland en had ik contact met de mensen die er over gingen. Vanaf dat moment is alles in een sneltreinvaart gegaan en hebben Sally en ik de tijd van ons leven gehad,” aldus Doug.

Het stel had totaal geen ervaring met de reisindustrie en hadden op dat moment drie jonge kinderen. Ze waren wel degelijk op de hoogte van de risico’s die zij namen, maar kozen met hun hart en vertrokken. Nu, 20 jaar verder, zijn zij trotse opa en oma geworden en leefde tot voor kort veel met elkaar samen. De reden waarom zij het eiland verloten heeft ook te maken met hun kleinkind, want die woont namelijk niet meer op het eiland. Zij willen dichterbij hun familie zijn om zo hun kinderen te zien opgroeien.

Hoe je kans maakt?

De familie geeft het 16 kamer resort Kosrae Nautilus Resort weg, maar uiteraard wel met een achterliggende gedachte. Hoe je kans maakt? Heel simpel, je moet namelijk een ticket kopen waardoor je kans maakt om uitgekozen te worden. Hierbij hebben zij ook weer een opsplitsing gemaakt, waarbij je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Zie hieronder:

Schermafbeelding 2016-06-06 om 17.02.26

Bekijk de onderstaande video en foto’s. Zie jij jezelf al wonen op dit eiland en in dit resort?

Schermafbeelding 2016-06-06 om 16.58.31
Schermafbeelding 2016-06-06 om 16.59.11
Schermafbeelding 2016-06-06 om 16.59.18
Schermafbeelding 2016-06-06 om 16.59.26
Win een eiland

 

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.