• Menu
  • Menu

Comfortabel met de auto op reis met dit luchtbed

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Comfortabel met de auto op reis met dit luchtbed

Leuk hoor, kamperen of een roadtrip maken, maar ieder jaar zie je er opnieuw tegenop om weer uren in de auto te zitten. Natuurlijk is met z’n allen meezingen met de radio erg leuk, maar het zou allemaal best een beetje comfortabeler mogen. Gelukkig hebben wij daar vandaag voor jou de oplossing voor gevonden. Met dit luchtbed merk je niet eens dat je 10 uur in de auto zit, want je kunt heerlijk liggen. Of veilig verkeer Nederland ook blij is met deze uitvinding vragen wij ons af!

Ik weet het nog wel van vroeger, urenlang zitten op de achterbank, liedjes zingen op de radio of ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’. Hoe dan ook, ook met deze bezigheidstherapie van m’n ouders was het iedere keer een ontzettende lange rit richting de vakantiebestemming. Daarbij probeerden mijn ouders het uiteraard zo comfortabel mogelijk te maken met kussens, dekens en lekkere snoepjes voor onderweg. Met geluk vielen we dan eindelijk in slaap, zodat we toch nog een beetje uitgerust aankwamen op plaats van bestemming.

Niet alleen voor de achterbank passagiers is zo’n ritje best heftig, want ook voor de bestuurders is het zwaar. Het liefst kom je toch een beetje uitgerust aan op plaats van bestemming. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de hele rit in één keer af te leggen, maar ook om de reis over twee dagen te verspreiden. Dag 1 de eerste 500 kilometer en dag 2 de laatste kilometers. Echter komt er bij die tweede optie wel een extra geldbedrag kijken en als je eerlijk bent geef je dat liever uit aan een koud biertje op plaats van bestemming.

Met het idee over uitgerust op de vakantiebestemming aankomen zijn deze ingenieurs aan de slag zijn gegaan. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de autorit zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt? Simpel: met een opblaasbed op de achterbank. Niet alleen dé oplossing voor zeurende kids op de achterbank, maar ook ideaal voor een roadtrip, of om even een paar uurtjes op bij te tanken voordat je de rit kunt vervolgen. Plaats het luchtbed op de achterbank en het is binnen twee minuten opgeblazen. Je moet wel even een manier bedenken hoe je de gordel om doet.

Toch liever met het vliegtuig op vakantie? Hier kun je al vanaf 129,- euro naar New York!!

En waar koop je deze extreem goede uitvinding? Bij AliExpress of Amazon vanaf 50 euro.

Florien

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.