• Menu
  • Menu

Je krijgt €2.000,- als je naar dit Italiaanse plaatsje emigreert!

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Je krijgt €2.000,- als je naar dit Italiaanse plaatsje emigreert!

Italië, wat ben je mooi, warm en aantrekkelijk. Wij Nederlanders houden van goed eten, heerlijke temperaturen en lekker relaxen. Wil jij Nederland voor langere tijd of misschien wel voor altijd achterlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan is deze emigratiekeus misschien wel iets voor jou. Je krijgt €2.000,- als je naar dit Italiaanse plaatsje emigreert. Dus pak al je spullen maar in en ga het Italiaanse leven tegemoet!

Emigreren is een grote stap, maar ook een mooie mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Je ziet veel meer jonge gezinnen of juist stellen op leeftijd samen een nieuwe uitdaging aangaan in een ander land. Een land als Italië is prachtig en zeker aantrekkelijk. Zou jij het kunnen en willen?

Het pittoreske plaatsje Bormeda

Je moet wel houden van rust, simpel en klein. Bormida is een plaatsje in de regio Ligurië en heeft iets minder dan 400 inwoners, die allemaal een leven zonder toeters en bellen leiden. Slechts een paar restaurants en één kerk tref je hier. Wel kom je in een fijne sfeer terecht en wordt je overspoeld met het traditionele van Italië. Bormida ligt vlakbij de kust en is een fijn bergdorpje.

Ligurië is een aan de kust gelegen regio in het noordwesten van Italië. Het grenst aan het bekende Toscane en het westen van Frankrijk. De Ligurische kust draagt ook wel de naam Riviera di Levante. Hier is het heerlijk vertoeven. Of je het een leven lang volhoudt in Bormida, ligt aan je karakter. Je bevindt je namelijk in de middle of nowhere en neemt genoegen met een simpele levensstijl. Je wordt omringd door een prachtige natuur, maar bent vrijwel afgesloten van een wereld daarbuiten.

€2.000,- krijgen om heel goedkoop en relaxed te leven

Bormida dreigt leeg te lopen en dit willen de inwoners voorkomen. Dit doen ze tegenwoordig door €2.000,- bonus te geven aan mensen die besluiten hier een leven op te bouwen. Veel kosten hoef je niet te verwachten, want voor 50 euro per maand heb je al een fijne woning. Het leven is hier makkelijk, fijn en rustgevend. Toch is het voor velen niet weggelegd. Omgeven door alleen natuur en een aantal andere dorpelingen ben je verder verwijderd van het drukke stadsleven. Zou jij het voor een jaar of een langere tijd willen proberen? Wacht dan niet en vertrek naar het prachtige Italië.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.