• Menu
  • Menu

Loen Skylift: een gondel met een uitzicht waar je u tegen zegt

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Loen Skylift: een gondel met een uitzicht waar je u tegen zegt

Morgen opent een nieuwe gondel in Noorwegen haar deuren. Deze spectaculaire attractie draagt de naam Loen Skylift en is echt een aanrader voor de avontuurlijk aangelegde vakantieganger. Ga naar het hart van Fjord Norway en geniet van het uitzicht!

De kabelbaan brengt je van een fjord naar iets hoger dan 1.000 meter. Hier mag je getuige zijn van een adembenemend uitzicht. Noorwegen is prachtig en vanaf dit punt zie je goed welke schoonheid het land zo bekend maakt.

Heerlijk eten en genieten van een uitzicht op de fjorden

De reis met de kabelbaan geeft al genoeg reden om de Loen Skylift te betreden. Na de spectaculaire lift omhoog geniet je niet alleen van een prachtig uitzicht over de fjorden, maar ook heerlijk eten of drinken in het restaurant.

Foto: @Bård Basberg

Loen en haar eindeloze hike- en wandelmogelijkheden

De omgeving is heel geschikt voor hikers en wandelaars. Kies ervoor om op eigen kracht naar boven te klimmen om vervolgens even uit te rusten in het Hoven Restaurant. Dit op de top van de berg gelegen restaurant heeft een indrukwekkend dak waar de omgeving vanaf te bezichtigen is.

Mt. Hoven is een ideale plek om te hiken. Er zijn korte, maar ook zwaardere hikes. Er worden komende jaren meer routes gemaakt die nog meer mogelijkheden zullen bieden.

Foto: @Ernst Riha

Een reisje naar het prachtige fjordenlandschap deze zomer?

Wanneer je de foto’s en dit onderstaande filmpje gezien hebt, wil je waarschijnlijk al direct naar dit prachtige landschap afreizen om de Loen Skylift te nemen. Wie zou jij mee willen nemen? Laat het ons weten!

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.