• Menu
  • Menu

Meer dan 100 (gratis) WiFi wachtwoorden op het vliegveld

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Meer dan 100 (gratis) WiFi wachtwoorden op het vliegveld

Als je aankomt op het vliegveld van bestemming, dan wil je natuurlijk het liefst meteen de thuisblijvers laten weten dat je veilig bent geland. Je haalt je telefoon van flight modus en meteen krijg je de eerste berichtjes binnen over de dure bel- sms- en internettarieven. Dan maar WiFi. Maar vaak is dat er niet, kun je het maar een aantal minuten gratis gebruiken, of is de verbinding ontzettend slecht. Gelukkig creëren problemen ook oplossingen en daarom vandaag: gratis WiFi wachtwoorden op het vliegveld.

In deze tijd is de smartphone niet meer weg te denken. Het liefst zijn we overal ter wereld 24 uur per dag bereikbaar. Iedere reiziger weet dat het wat betreft WiFi verbindingen vaak afzien is in het buitenland. Helemaal op de luchthavens kunnen ze er wat van en dat is voor ons juist de plek om nog even contact te zoeken met het thuisfront, want hoe kom je anders 3 uur door op een luchthaven?

Voor ons gemak heeft reisblogger Anil Polat daar iets op bedacht. Hij ontwikkelde een kaart waarop je per luchthaven de WiFi-wachtwoorden kunt terugvinden. Dan hebben we het niet over de ‘gewone’ wachtwoorden, maar de wachtwoorden voor een goede internet verbinding. De kaart wordt dagelijks bijgewerkt door Anil zelf en met de tips die hij van reizigers over de hele wereld krijgt toegestuurd.

Naast de bovenstaande kaart die je bij ons op de website kunt bekijken, kun je er ook voor kiezen om de speciale app te downloaden. Voor €1,99 is de app te downloaden voor iOs- en Android toestellen en dat kun je doen door hier te klikken. Wij bedanken Anil hartelijk!

En ga je nou vliegen, zorg dan wel dan je een hippe koffer meeneemt.

Altijd op tijd bij de gate met deze bestuurbare koffer

Redactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.