• Menu
  • Menu

Ondergronds trampoline springen in Wales

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Ondergronds trampoline springen in Wales

Of je nou jong of oud bent, trampoline springen blijft leuk. Lekker ongestoord losgaan, veel lachen en je weer even helemaal kind voelen. Nog leuker is om dat te doen in een wel heel bijzondere omgeving, namelijk onder de grond. Vanaf nu kun je ondergronds trampoline springen in ‘s werelds eerste ondergrondse trampolinepark in Wales. 

Ondergronds trampoline springen in Wales

Een oude Victoriaanse lijsteenmijn in Blaenau Ffestiniog, in het zuiden van Wales, is omgetoverd tot een groot ondergronds trampolinepretpark. Na een verbouwing van meer dan een jaar en een investering van ruim 3 miljoen pond, kon het pretpark eindelijk geopend worden. Spelen, glijden, springen en stuiteren op allerlei trampolines. Laat het kind in je los en ga op avontuur in de Bounce Below.

In deze historische locatie vind je in de ruim 400 vierkante meter aan speelgrond en 6 etages aan trampolines en glijbanen. Een groot netwerk van allerlei netten en sterke kabels zorgt voor onbeperkt plezier. Klim omhoog, spring op de trampolines en roetsj weer naar beneden met de glijbanen. Ondertussen genietend van de bijzondere locatie en en indrukwekkende show vol LED-lichten.

Een uitje naar Bounce Below is leuk voor jong en oud. Tickets voor dit bijzondere pretpark kosten tussen de 20 en de 25 pond en zijn hier te bestellen.

Ook interessant: Met een zipline over de Niagara Falls.

ondergronds trampoline springenondergronds trampoline springen 3ondergronds trampoline springen 4

Wales, een bijzondere vakantiebestemming

Natuurlijk ga je niet alleen voor de Bounce Below naar Wales. Samen met Engeland, Schotland en Noord-Ierland is dit land onderdeel van het Verenigd Koningkrijk. Wales is een land met een bijzondere geschiedenis, vol oude kastelen en authentieke dorpjes. Hier spreekt men naast Engels ook Welsh, één van de oudst levende talen ter wereld. De natuur is prachtig, zeer gevarieerd en ruig. Geniet van een heuvelig landschap en een ruige, kilometers lange, kustlijn. Dompel je onder in de geschiedenis van de Kelten, Vikingen, Germanen en Romeinen en ga op onderzoek uit. Beleef hier een actieve vakantie en laat je continu verassen.

Florien

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.