• Menu
  • Menu

Tip: zo krijg je een hele rij voor jezelf in het vliegtuig

Home » Alle artikelen » Bijzonder Nieuws » Tip: zo krijg je een hele rij voor jezelf in het vliegtuig

Het vliegtuig is een handig reismiddel en velen maken er regelmatig gebruik van voor werk of een vakantie. Je bent gemakkelijk en snel op de gewenste bestemming. Toch ben je vaak niet alleen en moet je de rij stoelen delen met andere passagiers. Echter, met deze tip krijg je sneller de kans een hele rij voor jezelf in het vliegtuig te hebben. Heerlijk tijdens een lange vlucht toch?

Een handige tip van iemand die een hele rij voor zichzelf makkelijk kan betalen, is ook geschikt voor de reizigers met een ‘normaal’ budget. De succesvolle app-ontwikkelaar van @regoapps vertelt je hoe je extra ruimte kan krijgen zonder daarvoor meer te hoeven betalen.

Reserveer je stoel slim

Als je online incheckt, kun je als je snel bent vaak een stoel aan het gangpad reserveren. Even je benen uitstrekken gaat op deze zitplaats natuurlijk een stuk eenvoudiger dan wanneer je in het midden zit. Ook kun je voor extra beenruimte kiezen. Hoe lekker is het als je gewoon een hele rij voor jezelf in het vliegtuig hebt en geen rekening hoeft te houden met de passagiers naast je? Dat is pas extra beenruimte.

Reserveer de middelste stoel op een lege rij. Als de vlucht niet volzit, kun je erop rekenen dat de meesten niet snel naast je komen zitten. Vaak reizen meerdere personen samen en als zij de mogelijkheid krijgen, willen ze naast elkaar zitten. Logisch ook en ideaal voor jou. Wie net als jij solo reist, kijkt natuurlijk ook liever voor een hele rij alleen. Bij lange reizen is het heerlijk om even de ogen dicht te doen door de drie stoelen te benutten.

Bij drukte gewoon even vragen

Als het druk is, werkt deze truc natuurlijk meestal niet. Vluchten worden regelmatig volgeboekt en dus moet je de rij gewoon delen. Toch kun je vragen of er toevallig een lege rij is. Als dit het geval is, boek je de middelste stoel en volg je dezelfde tip. Lukt dit niet, dan is het natuurlijk ook geen ramp. Wie echt zo graag extra ruimte wil, kan ervoor kiezen business class te vliegen.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.