• Menu
  • Menu

Een bijzondere fietstocht door Bangkok

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Een bijzondere fietstocht door Bangkok

Fietsen is iets wat wij Nederlanders graag doen en het maakt eigenlijk niet uit waar. In het drukke toeristische Amsterdam, door de ongerepte bergen in de Alpen of door de rustgevende wijngaarden in Toscane. Wij zijn ervaren fietsers en weten waar we op moeten letten. Maak een bijzondere fietstocht door Bangkok met een gids en laat je verassen door de veelzijdigheid van deze drukke, doch mooie in Thailand gelegen stad.

Bangkok is de hoofdstad van Thailand, een vakantiebestemming die ieder jaar weer stijgt in populariteit bij toeristen. Het is een plaats met meerdere gezichten en zonder een lang verleden toch een rijk historisch verhaal. Tijdens het maken van een bijzondere fietstocht door Bangkok kom je in contact met de cultuur en zie je ontzettend veel architecturale hoogtepunten.

Een bijzondere fietstocht door Bangkok ziet er zo uit!

Fietsen door drukke steden kunnen wij Nederlanders als geen ander. Toch is Bangkok wel even anders dan ons kikkerlandje. Fiets door smalle marktstraten, sluiproutes, langs grote tempels en over wegen waar chaos kenmerkend is. Het is druk en uit iedere hoek stroomt veel verkeer. Maar met een gids hoef je je nergens zorgen over te maken. Kijk door de chaos heen en ontdek cultuur, architecturale schoonheid en zelfs een beetje rustgevende natuur. Houd de gids wel goed in het oog, want je kunt hier zo verdwalen!

Bangkok is een bestemming voor op je Bucket list!

Wie Thailand bezoekt, kan onder geen beding de hoofdstad overslaan. Het is namelijk een bestemming voor op je bucket list. De vele bezienswaardigheden zijn je tijd zeker waard. Hieronder lees je meer over de tempels en paleizen in Bangkok.

De prachtige tempels en paleizen in Bangkok

Bourgondiërs opgelet

Thailand heeft een heel gevarieerde keuken en als bourgondiër valt er dan ook veel te ontdekken. De heerlijke smaken, de manier waarop alles wordt bereid en het aanbod op straat vallen direct op. Leef je uit en geniet bourgondisch van Thailand.

De Thaise keuken blijft je verbazen

 

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.