• Menu
  • Menu

Escapetrain: Murder on the Orient Express in het echt!

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Escapetrain: Murder on the Orient Express in het echt!

Escape rooms zijn ontzettend leuke uitstapjes. Stap in het werkveld van echte detectives en ontrafel de lastigste codes door samen te werken met vrienden, collega’s of familie. Deze escape room is echter wel heel bijzonder. Heb je de nieuwe detective-film Murder on the Orient Express al gezien? Dan wil je deze misdaad zeker oplossen. Stap op de Escapetrain en zorg ervoor dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Een dingetje: de escape room is in Finland en wordt maar een keer gespeeld door twee teams. 

20th Century Fox heeft in samenwerking met Finnish National Railways een escape-room gebaseerd op de film ‘Murder on the Orient Express’. Hoe vet is dat?! Oké, de kans dat je meespeelt is nihil, maar je kunt wel online meedoen.

De Escapetrain

Heb je de film nog niet gezien, doe dat dan snel. Deze klassieke detective heeft een moderne twist gekregen. Er spelen wereldberoemde acteurs in die ieder hun rol goed weten te vervullen. De Nederlandse Marwan Kenzari speelt als conducteur. De Escapetrain is door InsideOut Escape Games ontworpen. Zij zijn expert op het gebied van escape rooms in Finland. De trein bestaat uit meer dan tien cabines en dat betekent dat er genoeg ruimte was om creatief en groots uit te pakken. De trein is niet alleen gevuld met deelnemers van de escape room. Het is de kunst om in een volle trein ‘normale reizigers’ te achterhalen wie onderdeel uitmaakt van het spel en wie niet.

Twee teams, één beroemdheid

Helaas kun je niet even reserveren om met je gezelschap mee te doen. 13 december doen twee teams mee en stappen met normale reizigers op de Finse trein. Onder leiding van een beroemdheid proberen de teams alle puzzels op te lossen. Wil je meedoen, dan moet je je online opgeven. Wel dien je Fins te kunnen spreken.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.