• Menu
  • Menu

Glijd deze zomer van de grootste pop-up waterglijbaan van Europa!

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Glijd deze zomer van de grootste pop-up waterglijbaan van Europa!

Trek deze zomer naar de bergen in Morgins om daar een 500 meter lange pop-up waterglijbaan af te glijden! Splash Your Mountain organiseert vanaf 28 juli tot 6 augustus een ontzettend leuk evenement. Heb jij zin in glijdplezier van de Zwitserse bergen? Bezoek dan de grootste pop-up waterglijbaan van Europa en daal de bergen af op een wel heel bijzondere manier af!

Glijd de grootste pop-up waterglijbaan van Europa af

De Zwitserse bergen, de Alpen, kent men vaak van het skiën. Nu de witte laag sneeuw verdwenen is, kun je kijken naar een andere mogelijkheid om de berg op een spectaculaire manier af te dalen. Deze pop-up waterglijbaan is met een lengte van 500 meter de grootste van Europa. Durf jij het aan om te genieten van waterpret op grote hoogtes? Doordat de grootste pop-up waterglijbaan van Europa een halve kilometer lang is, kun je een snelheid van maar liefst 55 kilometer per uur halen! Het is in ieder geval een heel uniek en amuserend waterevenement.

Koop je kaarten en wees er snel bij

De kaarten waren vorig jaar al binnen een maand uitverkocht en het evenement kan dit jaar nog meer drukte verwachten. Wie wil het nou niet proberen, glijden van de grootste pop-up waterglijbaan van Europa? Het klinkt als plezier en gezelligheid. Wees erbij en bestel voor 1 juni je ticket via splashyourmountain.com. Geniet van urenlang glijd- en waterfun. De kaarten zijn niet heel duur, namelijk maar 22 euro of 24 Zwitserse frank.

Foto: Facebook – @Splash
Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.