• Menu
  • Menu

Vakantie bij het Gardameer, maar dan anders

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Vakantie bij het Gardameer, maar dan anders

Iedereen kent het Gardameer wel. Deze zonovergoten vakantiebestemming stroomt iedere zomer weer vol met Nederlandse toeristen. Lekker weer, de heerlijke Italiaanse keuken en een prachtige natuur, wat zoek je nog meer? Heerlijk aan het water genieten van het goede leven of juist op het water van de golven in een boot. Dit hier is een vakantie bij het Gardameer, maar dan anders. 

Vliegen over het Gardameer

Het Gardameer wordt jaarlijks veel bezocht door toeristen. Er staan honderden campings en andere accommodaties. Wie naar dit grote meer gaat, heeft vaak niet meer nodig dan een handdoek en een goed boek. Lekker relaxen en genieten van de rust kan je hier als geen ander. Wat de man in deze onderstaande video laat zien is echter wel even heel iets anders. Spectaculair, spannend en tegelijkertijd ontzettend mooi. Een vakantie bij het Gardameer, maar dan anders en waarschijnlijk niet zoals je gewend bent.

Riva del Garde, een dorp voor actieve vakantiegangers

Riva del Garde is het meest noordelijke dorp van het Gardameer. Naast de activiteiten die het grote meer biedt, heeft deze plaats een groot aanbod aan sportfaciliteiten. Door het milde klimaat en de wind die regelmatig aanwezig is, kunnen watersporters hun hart ophalen in het meer. Riva del Garde wordt omgeven door bergen en is daardoor ook een fijne bestemming voor mountainbikers, wielrenners en wandelaars.

Nog meer prachtige plaatsen aan het Gardameer

Het Gardameer is prachtig en de omliggende dorpen zijn minstens zo mooi. Zo ook Bardelonio. waar je voor een welverdiende vakantie aan het juiste adres bent. Geniet hier van een prachtige natuur, de heerlijke Italiaanse keuken en natuurlijk de gezelligheid.

Het heerlijke Bardolino aan het Gardameer

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *