• Menu
  • Menu

Vakantietips: met een luxe trein door Afrika

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Vakantietips: met een luxe trein door Afrika

Het is iets wat bij velen op de bucket list staat, een safaritocht door de wilde natuur van het adembenemende land Afrika. Er zijn jaarlijks veel toeristen die op pad gaan met een stoere jeep door de wildernis van het land. Heb je liever wat behoefte aan luxe en comfort door een land als Afrika? Dat kan ook! Reis met de Rovos Rail door Afrika, geniet van heerlijk eten, koele drankjes en een goede nachtrust tijdens een reis door de ruige natuur. 

Met een luxe trein door Afrika voor als je iets meer te besteden hebt

Een reis naar Afrika is al een stuk prijziger dan wanneer je een vakantie binnen Europa boekt. De reis is verder en de vakantie staat vaak in het teken van bijzondere activiteiten, accommodaties en momenten. Hier zit natuurlijk een prijskaartje aan, maar het is iedere cent waard.

Echter, wanneer je het lekker breed hebt en bereid bent meer te besteden voor een onvergetelijke reis, is deze reis met een luxe trein door Afrika zeker aan te raden. Het is namelijk de meest luxe treinreis ter wereld en dat door een land waar je keer op keer wordt verrast door een onbeschrijfelijke schoonheid. De reis duurt vijftien dagen en kost meer dan 16.000 dollar per persoon. Heb jij het er voor over?

De Rovos Rail met haar overbodige luxe

Terwijl je in een trein zit, wordt je verwend met heerlijk eten, drinken en een service van wereldkwaliteit. Je hoeft niet bang te zijn voor een vervelende nachtrust door de hobbelige landschappen, want de hemelbedden bieden een moment van genieten en rust.

Vanaf Kaapstad in het zuidelijke gedeelte van Afrika brengt de Rovos Rail je langs verschillende plekken, waaronder Botswana, Zambia, Zimbabwe en Dar es Salaam. Verder kom je met een luxe trein door Afrika langs de mooiste natuurspektakels. Van de bekende Chisimba watervallen tot onvergetelijke vergezichten, vervelen zul je je niet snel tijdens deze vijftien dagen lange treinreis.

A post shared by Rovos Rail Tours (@rovosrail) on

A post shared by Rovos Rail Tours (@rovosrail) on

Rohan Vos, de oprichter van Rovos Rail

De Rovos Rail is opgericht in 1989 en het symbool geworden voor de meest stijlvolle treinreizen door Zuid-Afrika. Rohan Vos is een groot treinliefhebber en heeft jarenlang door het prachtige land, waar hij zelf verliefd op geworden is, gezocht naar historische treinwagons en (stoom)locomotieven. De zoektocht heeft maar liefst meer dan 75 gerestaureerde rijtuigen opgeleverd. In de rijtuigen voeren luxe, elegantie en rust de boventoon.

Ben jij een luxe paard en wil je optimaal genieten van een vakantie in een schitterende natuur? Ga deze vakantie dan met de Rovos Rail.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *