• Menu
  • Menu

Vlieg in vogelvlucht met een glazen lift omhoog

Home » Alle artikelen » Bijzondere Activiteiten » Vlieg in vogelvlucht met een glazen lift omhoog

Angst voor kleine ruimtes en grote hoogtes? Dan is dit je grootste nachtmerrie. Houd je van een schitterende natuur, ben je niet bang voor liften en deze extreme hoogtes? Dan is dit echt iets voor jou. Vlieg in vogelvlucht met een glazen lift omhoog!

Het is een angst voor velen, kleine ruimtes. liften en grote hoogtes. Echter is dit voor men die hier geen last van heeft een echte aanrader. Hier geniet je van een onvergetelijk uitzicht en voeg je een bijzondere ervaring toe aan je leven.

De Bailong Elevator

Omringd door een tijdloze omgeving bestaande uit groene landschappen en rotsen stijg je met de Bailong Elevator meer dan 300 meter omhoog. Deze glazen lift bevindt zich aan de zijkant van een gigantische klif in het Chinese Wulingyuan gebied van Zhangjiajie. Dit natuurgebied staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. De Bailong Elevator is de hoogste én zwaarste outdoor lift ter wereld. Op 16 juli 2015 werd de Bailong Elevator officieel toegevoegd aan de Guinness World Records als hoogste outdoor lift.

Durf jij het aan?

Hoog, een beetje gevaarlijk en tegelijkertijd prachtig, bijzonder en onvergetelijk. Durf jij het aan om deze glazen lift in China te betreden? Je bent niet alleen, want er kunnen 50 mensen in de lift.

A post shared by Go Zhangjiajie (@gozhangjiajie) on

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.