• Menu
  • Menu

AirDates, vind je grote liefde in de lucht

Home » Alle artikelen » Bijzondere gadgets » AirDates, vind je grote liefde in de lucht

De ware vinden kan lastig zijn, want waar kom je iemand tegen die dezelfde interesses deelt en eenzelfde levensstijl heeft? Een soulmate vinden waarmee je een reis door het leven gaat maken, het klinkt ideaal. Voor mensen die veel reizen is het vaak niet gemakkelijk om op zoek te gaan naar de liefde. Al die verspilde uren in de lucht, eigenlijk zouden ze gebruikt kunnen worden voor een zoektocht als deze. Ben jij nog op zoek naar de perfecte match en lukt het maar niet om deze op de dating-websites of op de grond te vinden, zoek het dan wat hogerop. Wat als je love is in the air letterlijk opvat en jou ware liefde in de wolken op je wacht? Wat voorheen de enige plek was waar je niet gemakkelijk verliefd kon worden, is nu dé ruimte om op zoek te gaan. Voor mensen die veel reizen is het ideaal! En daarom bestaat nu AirDates, de dating-app voor reizigers.

AirDates, de dating-app voor reizigers

AirDates is een app die sinds kort ontwikkeld is door Michael Richard, een Britse man die veel reizen maakt voor zijn werk. Doordat Richard vaak zijn tijd doorbrengt in het vliegtuig, had hij weinig momenten waarop hij op zoek kon gaan naar zijn ware liefde. Het is zonde om van de uren, die in de lucht besteed worden, geen gebruik te maken voor dit soort zaken. Daarom is deze nieuwe app ideaal voor mensen als Michael Richard. Wellicht zit jou droomvrouw of droomman in dezelfde ruimte en is het enige wat jullie nog nodig hebben een middel om met elkaar in contact te komen.

 

Hoe werkt het?

Nu je op de hoogte bent van het nieuwe daten in de lucht, is het natuurlijk ook handig om te weten hoe AirDates in zijn werking gaat. Singles die op zoek zijn, kunnen zich inschrijven en een account aanmaken op de app. Vervolgens geef je aan of je op zoek bent naar een liefde en update je het aangemaakte profiel met je reisplannen. De app kijkt dan of andere reizigers die dezelfde reis gaan maken of zich bevinden op hetzelfde vliegveld ook ingeschreven zijn op AirDates.

In het vliegtuig kan er met elkaar gechat worden via FireChat, een netwerk dat personen zonder het gebruik van internet met elkaar kan verbinden. Er is dus geen WiFi nodig om in contact te komen met andere reizigers die een account hebben op AirDates. “Wel is het de bedoeling dat je liefde vindt, de app is dus geen hulpmiddel om bij de Mile High Club te komen.”, aldus Michael Richard.

Niet alleen voor de liefde

Natuurlijk is het leuk om de ware te vinden en dat is dan ook de hoofdzaak van de app, maar AirDates kan ook gebruikt voor men die op zoek is naar een reismaatje of iemand om informatie mee te delen betreft bestemmingen. Heb je een lange tussenstop en geen zin om deze alleen door te brengen, dan is een app als deze ontzettend handig. Ontmoet nieuwe vrienden en deel je interesses.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.