• Menu
  • Menu

Een week met hetzelfde ondergoed doen? Het kan nu met de kleding van Organic Basics!

Home » Alle artikelen » Bijzondere gadgets » Een week met hetzelfde ondergoed doen? Het kan nu met de kleding van Organic Basics!

Het inpakken van je reiskoffer of backpack is altijd een gedoe als je weinig pakruimte hebt. Als je dan de meeste ruimte kwijt bent aan die stomme onderbroeken, die je echt wel mee moet, dan is dat best zuur. Gelukkig heeft Organic Basics daar een oplossing voor! Je kunt nu een week met hetzelfde ondergoed doen.

Een week lang met hetzelfde ondergoed doen klinkt vies. Organic Basics heeft echter een kledinglijn ontworpen waarbij bewust rekening is gehouden met hygiëne, stoffen, vieze geuren en bacteriën. Dat scheelt weer wassen tijdens je vakantie.

Duurzame kleding door Organic Basics

Organic Basics is een Deens merk dat is opgericht in 2015. Het bedrijf creëert duurzame kledingstukken die langer meegaan. Er wordt gewerkt met betere stoffen en de nieuwe onderbroeken zijn een echte trend. Organic Basics heeft al eerder een kledinglijn uitgebracht. SilverTech 1.0 werd een van de meest succesvolle campagnes in Scandinavië, wat mede kwam door Kickstarter. Deze website helpt ontwikkelaars, artiesten en andere creatieve projecten hun ideeën te realiseren. De tweede campagne van het merk bestaat uit onderbroeken, t-shirts, sokken en longsleeves voor mannen. Deze zijn ontwikkeld van Polygiene, gerecycled nylon en vochtafdrijvend stof. Er zit een hele techniek achter het creëren van de kleding, maar dan heb je ook wat duurzaams.

Minder wassen en meer ruimte

Sla je slag bij Organic Basics en koop je sokken, ondergoed en shirts in voordat je volgende reis begint. Het scheelt wassen en ruimte. Het concept is misschien even wennen en klinkt een beetje vies, maar het is bewezen hygiënisch te zijn. Als echte wereldliefhebber kunnen deze kledingstukken dan toch ook niet ontbreken aan je kledingkast?

©organic basics
©organic basics
Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.