• Menu
  • Menu

De Trail Wallet is een handige app tijdens het reizen

Home » Alle artikelen » Bijzondere gadgets » De Trail Wallet is een handige app tijdens het reizen

Wanneer je reist, moet je met van alles rekening houden. Zo is er vaak een budget waar je aan gebonden bent. Met de Trail Wallet app kun je goed in de gaten houden hoeveel je precies uitgeeft. Niet alleen gaat het omrekenen van de valuta heel eenvoudig, ook kun je precies zien wat de grootste kostenpost is en wat je gemiddeld uitgeeft per dag. De Trail Wallet is een handige app tijdens het reizen.

Hoe werkt de Trail Wallet?

De Trail Wallet is een handige app tijdens het reizen, maar hoe werkt het precies? Stel de reisperiode vast en voer de valuta van het land en je reisbudget in. Na iedere uitgave zet je het bestede bedrag in de app. Er zijn verschillende categorieën, zoals accommodaties en eten. Je vindt onder andere de gemiddelde uitgaven per dag, het maximaal te besteden bedrag over de hele reisperiode en het maximaal te besteden bedrag per dag in het overzicht.

Veel overzichtelijker

Simon Fairbairn en Erin McNeaney van Never Ending Voyage zijn fulltime reizigers en hebben de Trail Wallet ontwikkeld. In plaats van losse bonnetjes en notities bewaren, bestaat er nu een app die ervoor zorgt dat je alle financieringen tijdens de reis makkelijk kan volgen. Het is niet alleen een handig hulpmiddel, maar ook een app die de stress tijdens reizen wat afneemt.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.