• Menu
  • Menu

Deze droomplek op Griekenland is prachtig

Home » Alle artikelen » Bijzondere Overnachtingen » Deze droomplek op Griekenland is prachtig

Wil je nog even lekker naar de zon en ben je op zoek naar een droomplek op Griekenland. Wij hebben de juiste spot voor je gevonden, want in de Hotel Astarte Suites kom je op een plek terecht waar luxe, prachtige natuur en heerlijk eten je overwelven. Drink een heerlijke cocktail aan het zwembad, bestel je ontbijt op bed en geniet in de avond van een heerlijk haardvuur. Het ideale vakantieplaatje hebben wij voor je gevonden!

Hotel Astarte Suites ligt in Santorini en is vanwege het heerlijke klimaat en prachtige natuur een bijzondere plek voor toeristen. Deze uitstraling zorgt er dan ook voor dat er in het verleden verschillende films zijn opgenomen. De schilderachtige witte huisjes met blauwe dak, witte stranden en mooie accommodaties zorgen voor de perfecte vakantiespot.

Op vakantie naar Santorini

Santorini is in Griekenland een van de meest bijzondere eilanden en is vanwege de uitstraling het meeste gefotografeerde eiland van Griekenland. Het eiland is ontstaan door een vulkaanuitbarsting en heeft hierdoor een unieke omgeving. De stranden zijn vaak zwart en bruin en de westkust heeft bergen met spitsige punten en agressieve uitstraling. Op deze bergen zijn complete dorpen gebouwd die zich weer kenmerken door de witte huisjes met blauwe daken. Zeker deze plekken worden veel gefotografeerd, omdat dit een echte Griekse uitstraling heeft.

Ben je in Santorini dan is het bekijken van de prachtige zonsondergang onvermijdelijk. De barretjes en restaurants draaien op dit moment prachtige muziek in de stadjes Fira en Oia. Toeristen kennen dit fenomeen dus houd rekening met een hoge opkomst en drukte op deze plekken.

Droomplek op Griekenland gevonden

Hotel Astarte Suites is de place-to-be als je op zoek bent naar luxe en romantiek. Het enige dat wij hoeven te laten zien zijn de onderstaande beelden, want die zeggen meer dan genoeg.

droomplek-op-griekenland-i
droomplek-op-griekenland-ii
droomplek-op-griekenland-iii
droomplek-op-griekenland-iv
droomplek-op-griekenland-v
droomplek-op-griekenland-vi
droomplek-op-griekenland-vii
droomplek-op-griekenland-viii
droomplek-op-griekenland-vv
droomplek-op-griekenland

Op zoek naar andere plekken op Griekenland?

Skiathos, het kleinste eiland van de Sporaden

Bezoek de mooiste stranden van Griekenland op Kefalonia

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.