• Menu
  • Menu

Droomverblijf voor gamers: het i-Hotel in Taiwan

Home » Alle artikelen » Bijzondere Overnachtingen » Droomverblijf voor gamers: het i-Hotel in Taiwan

Gamen is een hobby van miljoenen mensen in de wereld. Tegenwoordig kun je er flink geld mee verdienen. Is dit niet het geval, dan is het vooralsnog een leuke tijdsbesteding. Ben je een echte gamer en doe je niets liever?  Het i-Hotel in Taiwan is een echt droomverblijf voor gamers. Wees geen minuut gescheiden van je favoriete game!

Op vakantie gaan is leuk, maar eenmaal aangekomen bij het hotel mis je toch meteen dat beeldscherm, de spanning en de controller in je hand. Dat hoeft nu niet meer. Dit hotel is een echt droomverblijf voor gamers. Oké, het ligt in Taiwan en is dus wel even reizen. Heb jij het ervoor over?

Overnachten in i-Hotel in Taiwan

Of je echt gaat overnachten is in het i-Hotel in Taiwan de vraag. Als echte gamer sla je wel vaker nachten over om steeds maar beter te worden, verder te komen of om punten te verdienen met jouw favoriete game. De kamers in het i-Hotel in Taiwan zijn anders dan je ‘normaal’ gewend bent van een hotelkamer. Het hotel is een toegangspoort en droomverblijf voor gamers geworden.

De hotelkamer is voorzien van gigantisch beeldschermen met twee ultraluxe gaming stoelen en de beste game accessoires. De lobby is een walhalla voor gamers die de hobby gezamenlijk willen delen. Ben jij alle hotspots, natuurschoonheden en de cultuur ontdekken helemaal zat? Sluit jezelf op in het i-Hotel in Taiwan en vermaak je urenlang achter een groot beeldscherm.

Overnachten of betalen per uur

Bij het zien van de foto’s hieronder wil je hier natuurlijk meteen naartoe. Een overnachting kost €87,- per persoon. Als je niet wil slapen, maar wel wilt gamen kan dat ook. Betaal €10,- per uur en geniet van een uitgebreid game-aanbod. Het vliegveld ligt niet ver van het hotel vandaan. Heb je een paar uur vertraging verveel je dan niet op het vliegveld, maar ga naar dit doorverblijf voor gamers.

Een bericht gedeeld door Ryin (@ryin_ovo) op

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.