• Menu
  • Menu

Havana’s 5-sterrenhotel ziet er zo uit

Home » Alle artikelen » Bijzondere Overnachtingen » Havana’s 5-sterrenhotel ziet er zo uit

Cuba is een prachtig eiland en stijgt de laatste jaren enorm in populariteit bij toeristen. Dat is ook niet vreemd als je kijkt naar de kenmerken van het eiland. Er is van alles te beleven en te zien. Nieuw: Havana’s 5-sterrenhotel! Het hotel bevat allerlei kenmerken van het bijzondere land en is een ideale vakantiebestemming voor de luxe vakantiegangers.

Cuba als vakantieland

Cuba is een eiland dat niet snel verveelt. Het is het grootste eiland in het Caribisch gebied en heeft een divers landschap. De tropische planten, onderwaterwereld, heerlijke kust en traditionele specialiteiten reflecteren hetgeen waar Cuba zo populair om geworden is. Dit geldt ook voor de plaatsjes op het eiland. Cuba is het land van de rum, swingende muziek, oldtimers, kleurrijke huisjes en het leven zonder haast of stress.

Havana heeft een nieuwe parel

Cuba is een leuke bestemming voor de nieuwsgierig aangelegde vakantieganger. De meeste toeristen maken een rondreis over het eiland. Het is echter ook een ideale bestemming voor wie op een tropisch eiland wilt genieten van alleen luxe en ontspanning.

In de hoofdstad Havana is een nieuw 5-sterrenhotel gevestigd, het Gran Hotel Manzana Kempinksi La Habana. Havana staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hier kom je in het metropool van Cuba en tref je de traditionele cultuur waar het eiland bekend om staat. Kempinksi Havana staat in het hart van de hoofdstad. Het hotel bestaat uit 250 kamers en was hiervoor een antiek bouwwerk uit 1918. Wat je hier treft, is luxe in Cubaanse stijl.

Het Gran Hotel Manzana Kempinksi La Habana

Havana’s 5-sterrenhotel is ontzettend groot. De muren zijn beschilderd met felle, maar ook rustgevende kleuren. Dit dient als eerbetoon aan de lokale ontwerpers van het hotel. Wie kan Cuba beter vormgeven in één bouwwerk dan de lokale bevolking zelf? Alles is in de levendige Cubaanse stijl ingericht en gemaakt. Zo heb je een kleurrijke bar vernoemd naar Constante, het brein achter de Hemingway Daiquiri. Verder kun je in de Tobacco Lounge een Cubaanse sigaar roken en de smaken van lokale rum ontdekken. Kom tot rust in de 900 vierkante meter grote spa of in het zwembad op het dak.

Een 5-sterrenhotel is natuurlijk niet goedkoop. Je overnacht in het Gran Hotel Manzana Kempinksi La Habana voor 352 euro per nacht. Kijk voor meer informatie op kempinski.com.

Het hotel is prachtig en je kunt jezelf er met gemak dagen, al dan niet weken, vermaken. Kies er toch voor om niet alleen hier te verblijven. Breng een bezoek aan Trinidad, een andere stad in Cuba. Trinidad is de meest swingende stad van Cuba. Lees ook: Ontvlucht de kou en maak een rondreis door Cuba.

Redactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.