• Menu
  • Menu

Avontuur op de prachtige Filipijnen

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Avontuur op de prachtige Filipijnen

Palmbomen, een rijke onderwaterwereld, de lokale bevolking en haar gewoontes, uitgestrekte wateren, diepe bossen en groene bergen. De Filipijnen zijn prachtig en nodigen uit om op avontuur te gaan. Zie de onderstaande video, maar pas op. Je bent direct verkocht. 

De Filipijnen zijn een ware paradijs. De republiek in Zuidoost-Azië wordt niet massaal bezocht door toeristen en blijft daardoor redelijk onaangetast. Stuur hier een goede cameraman naartoe en je krijgt een prachtige video.

Ecologische rijkdom

De Filipijnen moeten het hebben van hun natuur. Je vindt hier een aantal van de mooiste stranden en beste surflocaties. De onderwaterwereld is minstens zo indrukwekkend als het leven daarboven. Het grootste deel van de bevolking is katholiek en dat is terug te zien in de tradities en gewoontes. Verdwaal in een wereld van eenvoud. Ontdek nieuwe plekken, ga op in de cultuur en kom terecht in een hele andere wereld.

Op ontdekkingstocht

Beautiful Destinations maakt regelmatig mooie video’s. Bekijk je hun video’s, dan wil je direct je koffer inpakken om daarheen te gaan. Voor het WK voetbal hadden ze een video van alle WK-landen gemaakt. Zie het hieronder.

Een kijkje in de WK-landen van dit jaar

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.