• Menu
  • Menu

De mooiste kant van de Veluwe

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » De mooiste kant van de Veluwe

Nederland zit vol verassingen. Velen reizen naar verre landen om een mooie vakantie te beleven, maar lijken daardoor de flora en fauna dichtbij huis te vergeten. Zonde, want ook hier zorgt de natuur voor bijzondere beelden en leuke activiteiten. De Veluwe is hier een uitstekend voorbeeld van. Zie hier de mooiste kant van de streek.

Bossen, heidevelden, wilde dieren, rust en zanderige vlaktes. De Veluwe is een mooi natuurgebied die mensen in de gelegenheid stelt sportief bezig te zijn.

Pareltje in Nederland

De Veluwe ligt in Gelderland en is ongeveer 1.000 km² groot. Het is een uitstekend wandel- en fietsgebied. De omgeving is een heerlijke uitvalsbasis voor wie toe is aan rust, ruimte en sfeer. Je kunt relaxen in spa’s, zoals de Veluwse bron. Verder is het mogelijk de sporen van wilde dieren te volgen. Naast het ontspannen of juist actief bezig zijn kun je hier tevens musea bezoeken, evenementen bijwonen en culinaire adresjes opzoeken.

Zandvlaktes, bossen, heides en meren kenmerken de omgeving van de Veluwe. De natuur nodigt uit om te gaan wandelen, fietsen of watersporten. In de onderstaande video zie je een aantal kenmerken van de Nederlandse natuur terug. Echter, ook moet je zeker een paar keer kijken of dit wel in eigen land gefilmd is. De Veluwe laat je verassen. Dit jaar een vakantie in eigen land? Bekijk dan zeker de opties in deze streek.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.