• Menu
  • Menu

Een kijkje in de WK-landen van dit jaar

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Een kijkje in de WK-landen van dit jaar

Het WK voetbal is weer bezig en dat houdt menig sportliefhebber druk bezig. Hoewel Nederland niet meedoet aan het toernooi in Rusland, zijn de voorspellingen van wedstrijduitslagen nog in volle gang. Eén sport brengt de wereld een stukje dichter bij elkaar. Het WK is iets moois, net als de landen die er aan deelnemen. Daarom liet Beautiful Destinations je een kijkje nemen in de WK-landen van dit jaar.

Voetbal wordt in bijna de hele wereld gespeeld en behoort tot de populairste sporten. De video die Beautiful Destinations heeft weten te creëren, combineert de sport met het vertonen van al het moois in de wereld.

Een rondleiding door de landen van het WK 2018

Het Wereldkampioenschap voetbal wordt op dit moment gehouden in Rusland. De World Cup staat voor passie, positiviteit en trots. Enthousiaste supporters, fanatieke spelers, zenuwachtige coaches, bloed, zweet en tranen. Het hoort er allemaal bij. De landen die deelnemen hebben één ding met elkaar gemeen en dat is voetbal. Kijk je echter naar de bestemmingen zelf, dan verschillen ze allemaal enorm.

Beautiful Destinations heeft deze video speciaal gemaakt om een verhaal te vertellen. Ook zij houden zich bezig met passie, positiviteit en trots op het gebied van reizen.

Nog meer moois

Dat Beautiful Destinations de vetste videos weet te creëren, dat laten de beelden hierboven wel zien. Behoefte aan nog meer lust voor het oog? In de onderstaande video is te zien dat Bali zo veel meer te bieden heeft dan wij Nederlanders denken.

Een kijkje in het leven van de Balinese bevolking

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.