• Menu
  • Menu

Een map met Europa’s meest iconische kunstwerken

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Een map met Europa’s meest iconische kunstwerken

Kunst, het is iets wat een land mooi kan maken en een mens kan inspireren. Ieder werk heeft een eigen verhaal, een geschiedenis en een unieke uitstraling. Het ene land bezit natuurlijk meer artistieke meesterwerken dan het andere land, maar zeker is dat Europa er heel wat heeft. Kunstliefhebbers opgelet: er is een map met Europa’s meest iconische kunstwerken. 

Cultuurbarbaren en kunstliefhebbers zullen waarschijnlijk een aantal meesterwerken al gezien hebben of er in ieder geval van hebben gehoord. Deze map van www.reddit.com laat de meest iconische en bekende kunstwerken van Europa zien. Zijn er nog een aantal die je nog niet bewonderd hebt?

Ben jij het ermee eens?

Landen zoals Frankrijk hebben ontzettend veel schilderwerken die als mooiste ter wereld worden gezien. Er maar één kiezen is dan ook niet heel eenvoudig. Ook hangt de Mona Lisa in het Louvre, maar is deze geschilderd door de Italiaanse beroemdheid Leonardo da Vinci. Ben jij het eens met deze map of had je liever andere kunstwerken de landen op deze map zien bekleden?

Andere bijzondere mappen

Er zijn nog veel meer bijzondere mappen. Voor kunstliefhebbers is een map met Europa’s meest iconische kunstwerken natuurlijk handig. Bourgondiërs daarentegen hebben veel meer aan een map die vertelt hoeveel fooi gegeven wordt bij het uiteten gaan in andere landen.

Een hulpmiddel bij het geven van fooi in het buitenland

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.