• Menu
  • Menu

Fan van pasta’s en wijnen? Bezoek het nieuwe pretpark Eataly World

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Fan van pasta’s en wijnen? Bezoek het nieuwe pretpark Eataly World

Je smaakpapillen continu laten verassen door de heerlijkste Italiaanse keuken te proeven, wie wil dat nou niet? Bezoek het nieuwe pretpark Eataly World en kom in een paradijs van Italiaanse delicatessen. 15 november opent het nieuwe pretpark haar deuren. Wie neem jij mee?

Eataly World is gevestigd in het Italiaanse Bologna. Het pretpark hoort bij Eataly, een bekend bedrijf dat foodhallen overal ter wereld heeft gebouwd. Het concept van Eataly, Italiaans genieten van zowel de productie als de smaken, wordt hier naar een heel ander niveau gebracht.

Eataly World is een paradijs voor Italiaanse liefhebbers

De Italiaanse keuken wordt bij velen gezien als favoriet. De pizza’s, pasta’s, wijnen en verschillende koffiesoorten komen hiervandaan. Het nieuwe pretpark staat volledig in het teken van de Italiaanse gastronomie. Verken het ruim acht hectare grote pretpark en ontdek hoe de specialiteiten op traditionele wijze worden bereid.

Workshops en een moderne twist

Eataly World staat vol met groentetuinen, boomgaarden en nog veel meer. Niet alleen zie je hier hoe pasta’s of prosciutto’s op traditionele wijze worden bereid. Ook kun je door webshops te volgen het zelf eens proberen. Kijk hoe de wijnen worden gemaakt en proef daarna natuurlijk zelf een glaasje. Je maag wordt gevuld met de beste specialiteiten. Leuk is dat het pretpark veel doet met de modernste ontwikkelingen. Zo zijn er verschillende virtual reality rides die je leiden door de Italiaanse keuken.

Gratis toegang tot Eataly World

Toegang tot het park is gratis, het eten en de drankjes natuurlijk niet. Eataly World is gigantisch en het duurt dan ook wel even voordat je het hele park goed bewonderd hebt. Daarom staan er driewielers die je kunt pakken om het park door te fietsen. Heb je aan één dag verkenning niet genoeg? In 2018 wil Eataly World een hotel met 200 kamers bouwen.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *