• Menu
  • Menu

Griekenland is een vakantiebestemming voor alle seizoenen

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Griekenland is een vakantiebestemming voor alle seizoenen

Griekenland is een heerlijk vakantieland en toeristen trekken er in het voorjaar en de zomer dan ook graag naartoe. De nieuwe promotievideo van de Griekse Nationale Toerisme Organisatie heeft dit jaar op een videowedstrijd van de Wereldtoerismeorganisatie UNWTO de eerste prijs voor Europa binnen gesleept. Griekenland is een vakantiebestemming voor alle seizoenen, iets dat de promotievideo “Greece-a 365 Day Destination” goed laat zien,

Deze promotievideo brengt de 4 seizoenen van Griekenland in beeld en laat hiermee zien dat het een fijne vakantiebestemming is voor het hele jaar. Lente, zomer, herfst of winter, Griekenland is alle seizoenen mooi en fijn.

Griekenland is een 365-dagen-vakantiebestemming

Beelden van alle 4 de seizoenen in Griekenland worden laten zien in de promotievideo van de GNTO. In de lente en de zomer is het land ontzettend warm en populair. De bestemming ziet er dan precies hetzelfde uit als op de vele ansichtkaarten. Maar heb jij enig idee hoe de natuur eruitziet in de wintermaanden? Besneeuwde bergen, ijzige wateren en toch een warme sfeer kenmerken de winters in Griekenland. Wanneer bij ons de bladeren van de bomen vallen en de herfst begint, is Griekenland groen, kleurrijk en levend.

De GNTO en de Wereldtoerismeorganisatie

De GNTO, Griekse Nationale Toerisme Organisatie, had een belangrijke boodschap. Griekenland is een vakantiebestemming voor alle seizoenen. De promotievideo heeft dit bevestigd met de prachtige beelden die geregisseerd zijn door Antonis Theocharis Kioukas. De Wereldtoerismeorganisatie UNWTO houdt zich bezig met het toerisme. De VN-organisatie vertegenwoordigt de meeste landen in de wereld en vergelijkt de stroom en groei van het toerisme.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *