• Menu
  • Menu

In deze SPA kun je badderen in rode en witte wijn

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » In deze SPA kun je badderen in rode en witte wijn

Voor de wijnliefhebbers hebben wij, naast de gratis wijnfontein in Italië, vandaag de perfecte spot gevonden. Heerlijk in een bad van rode en witte wijn, een goed gevuld glas erbij en helemaal ontspannen. Een combinatie waar wij heel vrolijk van worden. Wil je hier een keertje naar toe? Dat moet je wel naar Japan. Je vind de baden in het Yunessun Spa and Resort in Hakone. Een populaire en behoorlijk toeristische plek, waar je kunt genieten van deze bijzondere baden. Niet alleen de wijnbaden zijn hier aanwezig, ook baden met groene thee, wodka en koffiebaden zijn hier te bewonderen en te gebruiken. Wat hier het voordeel van is?

Koffiebaden:

De SPA beweert dat het liggen in koffiebaden goed voor de gezondheid is. Zo zou het cellulite verminderen, het verschijnsel waarbij mensen kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen krijgen. En natuurlijk kun je als echte koffieliefhebber gewoon geen genoeg van die heerlijke koffiegeur krijgen!

Rode wijnbaden:

Misschien wel het favoriete bad voor veel echte wijnliefhebbers. Ook hier zit een gedachte achter, want rode wijn beschermt bevat veel antioxidanten en dat beschermt de huid. Of het heel verstandig is om een slok te nemen uit het bad is wel af te vragen. Heel hygiënisch lijkt het ons in ieder geval niet!

Groene thee baden:

Ja het klinkt misschien bizar, maar groene thee laat je huid er jonger uitzien. Voor de ‘oudjes’ onder ons een perfecte oplossing om jong te blijven. Botox is na het nemen van dit bad helemaal niet meer nodig. Groene thee is dé oplossing!

Wodka baden:

Het alcoholpercentage gaat flink omhoog bij dit bad. Zo zou een wodkabad helpen tegen zonnevlekken. Ja, dit paradijs is overal goed voor!

Wijn SPA in Japan

schermafbeelding-2016-11-02-om-11-34-18
schermafbeelding-2016-11-02-om-11-34-34 wijn spa
Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.