• Menu
  • Menu

Onder water eten in Ithaa Undersea Restaurant

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » Onder water eten in Ithaa Undersea Restaurant

Er zijn tal van restaurants die bijzonder te noemen zijn. Het Ithaa Undersea Restaurant op de Malediven is hier zeker één van. Dit van glas gemaakte restaurant ligt 5 meter onder de zeespiegel. Hier ben je niet alleen een heerlijk diner, maar ook een onvergetelijke ervaring rijker. 

Het Ithaa Undersea Restaurant is ’s werelds eerste onderwater restaurant. Dineren terwijl je omringd wordt door de onderwaterwereld, wie wil dat nou niet ervaren? Met het 180 graden panoramische uitzicht zie je veel koraal en allerlei bijzondere vissoorten. Geniet van de Europese keuken met een westers tintje. Je kunt er voor zowel de lunch als het diner terecht.

Onvergetelijke luxe

Onder water eten is iets bijzonders en daarom past dit restaurant uitstekend bij het imago van de Malediven. Ithaa Undersea Restaurant heeft een uniek concept en is ontzettend populair. Net als de Malediven zelf is het wel vooral toegankelijk voor wie iets meer te besteden heeft. Dat is ook niet heel verbazingwekkend als je kijkt naar de menukaart die onder andere kreeft en kaviaar aanbiedt. Ook de locatie maakt het geen goedkope eetgelegenheid. Je krijgt er echter meer dan genoeg voor terug.

Conrad Maldives Rangali Island

Het Ithaa Restaurant is onderdeel van de Conrad Maldives Rangali Island Resort. De naam Ithaa betekent mother-of-pearl in Dhivehi, de officiële taal die op de Malediven gesproken wordt. Er kunnen 14 gasten dineren in het onderwaterrestaurant, dat ontworpen en gebouwd is door M.J. Murphy. Het restaurant opende in april 2005 haar deuren. Conrad is een wereldwijd merk van Hilton.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *