• Menu
  • Menu

The Heart of Europe in Dubai het paradijs op aarde

Home » Alle artikelen » Bijzondere Plekken » The Heart of Europe in Dubai het paradijs op aarde

Dat er in Dubai projecten worden gebouwd waar miljarden euro’s mee gemoeid gaan is geen verassing meer. Toch blijft het heel bijzonder om te zien wat voor enorme bouwwerken er neergezet worden om het imago van het land in stand te houden. Eén van die voorbeelden is de Floating Seahorse in Dubai. Dit zijn drijvende huizen waar enorm veel luxe bij komt kijken. Een droomhuis op aarde en bij het zien van de beelden begin je direct hebberig te worden. Als voorbeeld hierbij St. Petersburg Hotel dat onderdeel is van The Heart of Europe.

The Heart of Europe in Dubai

In Dubai is het idee ontstaan om Europa na te bouwen in het water. Op dit moment bestaat the Heart of Europe uit een cluster van zes eilanden:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Nederland
  • Zwitserland
  • Zweden
  • St. Petersburg

Op deze zes eilanden worden extra bestemmingen toegevoegd, namelijk Sochi, Genève, Monte Carlo, België, Luxemburg en Polen. In totaal heeft het hele project een oppervlakte van 931 hectare waardoor er ruim 230 km aan strand toegevoegd gaat worden aan Dubai. De verbinding van en naar de kustlijn van Dubai verloopt via bootverbindingen. De eilanden onderling zijn op een bijzondere manier met elkaar verbonden, namelijk door zwevende bruggen die in de stijl van het land.

The Floating Seahorse – St. Petersburg Resort

De floating Seahorse ligt aan St. Petersburg Island en wordt de huwelijksreis bestemming van het Midden Oosten. De huizen liggen voor een groot gedeelte onder water, waardoor je vanaf de 1e verdieping kan kijken naar prachtige vissen en koraalriffen. Het project heeft 5.000 uur aan onderzoek en ontwikkeling gekost en daarnaast nog eens 30.000 uur aan ontwerp en de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden. De Floating Seahorse is ruim 370 m2, waar in totaal 8 personen kunnen overnachten.

Zo waren in eerste instantie de plannen:

The Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl VIThe Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl VThe Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl IVThe Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl IIIThe Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl IIThe Floating Seahorse in Dubai - Bijzonderestreken.nl I the heart of europe

Krijg je hier geen genoeg van? Check dan de video die zij hierover gemaakt hebben:

Benieuwd hoe dit ontwikkeld is?

Heb je nog geen huwelijksreis bestemming? Misschien is de Floating Seahorse iets voor jullie. Wil je iets minder luxe en ver weg van huis? Bekijk dan eens de romantische boothuisjes in Friesland. Zie onderstaand bericht:

Varen met een huis, het kan in Friesland

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.