• Menu
  • Menu

Altijd op tijd bij de gate met deze bestuurbare koffer

Home » Alle artikelen » Bijzondere Streken » Altijd op tijd bij de gate met deze bestuurbare koffer

Een bestuurbare koffer? Ja, je leest het goed. De uitvinders van de Modobag hebben een gat in de markt gevonden met hun nieuwste product. Zonder stress al zittend op de koffer naar de gate. Een geweldige uitvinding, waarmee zij de eerste bestuurbare koffer hebben ontwikkeld. 

De luchthaven blijft een magische plek om heen te gaan. Hier krijg je tenslotte het optimale vakantiegevoel en weet je dat je met een paar uur heerlijk op je vakantiebestemming aankomt. Toch heb je hier elke dag te maken met rennende mensen die moeten haasten om hun vlucht te halen. Al sprintend zie je ze door de vertrekhal gaan, gevolgd door de stuiterende koffer die de snelheid maar net kan bijhouden. Om het overbruggen van afstanden op de luchthaven een stuk makkelijker te maken hebben ontwikkelaars van het onderstaande product de Modobag ontwikkeld. Een bestuurbare koffer waar je rustig op gaat zitten en je binnen no-time bij de gate brengt, zonder een zweetdruppel op het hoofd. Ideaal toch?

Het is wel even wennen als je dit ineens langs je ziet ‘scheuren’ door de luchthaven, maar is ideaal. De vloer in de luchthaven is altijd te vergelijken met een glad gestreken biljartlaken, waardoor je zonder moeite bij de gate aankomt. Nooit meer sprintend naar je vliegtuig, maar gewoon op de koffer gaat zitten en het motortje zijn werk laten doen.

Hoeveel de koffer gaat kosten? Op dit moment is het te verkrijgen voor $995,- en is de koffer te bestellen in het formaat 22 x 14 x 9. Op zijn topsnelheid kun je 25 km per uur met het apparaat en moet je oppassen dat je niet andere mensen omver rijdt. Om deze snelheid te behalen is er een 150 Watt elektrische motor in de koffer verwerkt met daaronder softwieltjes.

Het bovenstaande filmpje is een promotievideo van het product dat sinds mei 2016 online staat. Ook de makers van het product hebben een video gemaakt waarin het verhaal achter het product verteld wordt. Een leuk verhaal waarin je ondernemers ziet die risico durven te nemen en een kans in de markt opmerkte.

Wil je meer informatie over het product? Bezoek dan de website van Modobag.com en bestel de koffer!

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.