• Menu
  • Menu

Maak de ultieme Game of Thrones reis

Home » Alle artikelen » Bourgondische Streken » Maak de ultieme Game of Thrones reis

Game of Thrones fans opgelet: met deze reisgids kom je langs de meest kenmerkende plekken van Game of Thrones! Trek naar IJsland, Ierland, Schotland, Spanje, Malta en zelfs Marrocco om alles te bekijken. Als echte fan herken je natuurlijk direct King’s Landing, Winterfell, Beyond the Wall, de Dorthraki zee en hoogstwaarschijnlijk ook alle andere bestemmingen. Niet alleen herleef je deze wereldberoemde serie opnieuw. Je komt ook langs natuurspektakels, historische plaatsen en culturele hoogtepunten van een land. Wie zou jij meenemen tijdens de ultieme Game of Thrones reis door alle Seven Kingdoms?

Game of Thrones is een wereldberoemde serie geworden. Bijna iedereen om je heen kijkt het wel en het social media wordt ermee volgegooid. Helaas komt het einde van de serie steeds dichterbij. Met deze reis door de Seven Kingdoms herleef je Game of Thrones niet alleen opnieuw, maar vind je ook een mooie manier van afsluiting.

Trek door een levensecht decor van Game of Thrones

De serie wordt in verschillende landen opgenomen. Ierland wordt het meest als decorstuk gebruikt. Trek de bergen in en verken de indrukwekkende natuur van het land. Ierland was ideaal voor zoveel scènes, wat mede komt door het ruige landschap dat door veel mensen als onaangetast wordt gezien. IJsland is een een prachtig land en de met witte sneeuw bedekte landschappen zijn dan ook het beste beeldmateriaal voor een serie waar ‘Winter is coming’ bijna iedere aflevering wel genoemd wordt.

De ultieme Game of Thrones reis gaat door landen die door veel toeristen als ontzettend mooi worden erkend. Trek naar Malta om de bruiloft van Khal Drogo en Daenerys te herleven en vergeet natuurlijk niet plaats te nemen op de troon in King’s Landing. In het echt wordt deze in Kroatië gelegen stad Dubrovnik genoemd.

Nederlandse uitblinkers in de serie

De prachtige Daenerys Targaryen heeft een zwak voor de Nederlandse schoonheid Michiel Huisman, die zeker niet onder doet aan de actrice. Ook onze Carice van Houten laat regelmatig van zich horen in de serie. De ultieme Game of Thrones reis wordt hierdoor nog iets specialer.

De ultieme Game of Thrones reis ziet er zo uit

Je moet heel wat landen bezoeken om alle kenmerkende plaatsen van Game of Thrones te bekijken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de lijst langzaam af te werken. Een land heeft namelijk veel meer te bieden dan een highlight uit de serie. De ultieme Game of Thrones reis ziet er zo uit!

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.