• Menu
  • Menu

Nieuw: een Lonely Planet gids met verschillende wijnroutes!

Home » Alle artikelen » Bourgondische Streken » Nieuw: een Lonely Planet gids met verschillende wijnroutes!

Nog even en het is zover, de Lonely Planet brengt een nieuwe reisgids uit en niet zomaar één. Eind deze maand, 26 september om precies te zijn, ligt een nieuw boekje in de winkels voor de echte wijnliefhebbers. De nieuwe Lonely Planet gids met verschillende wijnroutes moet je hebben en wel hierom!

Plan je reis voor volgend jaar

Het wordt weer kouder, de temperatuur daalt en de regenachtige dagen laten zich steeds vaker zien. De zomer komt tot zijn einde, maar zit niet bij de pakken neer. De Lonely Planet heeft veel gidsen die je helpen de koude maanden door te komen. Van een wereldgids tot specifieke gidsen over een land, gidsen speciaal voor avonturiers en ga zo maar door. De Lonely Planet heeft voor iedere reiziger wel een passend reisboekje.

Ben je een echte wijnliefhebber en zou je graag de vakantie in het teken willen zetten van dit heerlijke drankje? De nieuwe Lonely Planet gids met verschillende wijnroutes helpt je hier goed mee op weg. Droom over de groene wijngaarden gevuld met druiven en de zomerse dagen buiten op een terras. Plan je reis voor volgend jaar en vind iets om alvast naar uit te kijken.

Ontdek de mooiste wijnstreken ter wereld

De Lonely Planet Wijnroutes brengt je naar de meest interessante wijnstreken ter wereld. Van geheime parels tot wereldberoemde wijnbestemmingen. Lees over wijnregio’s als Toscane en Bourgogne, maar ook over Georgië en Nieuw-Zeeland.

Wat staat er in de nieuwe Lonely Planet met verschillende wijnroutes?

Wie als eens eerder een Lonely Planet gids heeft gelezen of gezien, weet dat het boekje bestaat uit prachtige foto’s en veel informatie. De Lonely Planet Wijnroutes heeft dit natuurlijk ook. Beoordelingen van wijnexperts, tips voor een verblijf en inhoudelijke informatie over de wijnregio is waar de nieuwe Lonely Planet uit bestaat.

Ben je een echte wijnliefhebber en houd je van reizen of ken je iemand die wijn drinken en reizen als twee grootste hobby’s heeft? Koop eind september dan de nieuwe Lonely Planet gids met verschillende wijnroutes over de hele wereld.

Bodyn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.