• Menu
  • Menu

Lekker weg in eigen land op de fiets

Home » Alle artikelen » Hollandse Streken » Lekker weg in eigen land op de fiets

Het lekkere weer heeft ons land eindelijk bereikt en op zo een moment komt er bij de mensen altijd wat los. De zomerkleding wordt weer uit de kast gehaald, iedereen gaat op zoek naar gezelligheid buiten de deur en de fietspaden worden weer overspoeld met fietsende groepen. Heerlijke signalen dat de zomer er weer aan zit te komen en iedereen zich weer gaat richten op de zomervakanties. Het goede weer komt op precies het juiste moment, want veel mensen hebben ook vandaag nog een vrije dag aangevraagd en genieten dus van een lang weekend vrij!

IMG_0478
IMG_0479

Lekker weg in eigen land

Hemelvaart en Pinksteren zijn perfecte dagen om het plezier op te zoeken in eigen land. Zeker met lekker weer, want dan hoef je de zon helemaal niet op te zoeken in het buitenland. Nederland heeft zo enorm veel moois te bieden en daar kom je met zulke dagen altijd weer achter. Neem bijvoorbeeld de prachtige bollenvelden op dit moment. Je moet wel snel zijn wil je deze nog zien, want in Noord-Holland worden op dit moment veel velden alweer gekopt. Neem als voorbeeld de onderstaande velden? Wat een prachtige kleursensatie! Voor een uitgebreide foto-update, zie hier ons bericht dat wij hierover hebben geschreven!

flo daph - tulpen - bijzonderestreken 7
flo daph - tulpen - bijzonderestreken 5
flo daph - tulpen - bijzonderestreken 8

Hollandser ga je het misschien niet tegenkomen. Tulpenvelden, het kanaal omringd door rietkragen, molens die op volle toeren draaien en de sluierbewolking op de achtergrond. Het prachtige weer en de temperatuur die schommelt boven de 20 graden maken alle kleine dingen prachtig. Waarschijnlijk herkennen jullie dit gevoel ook wel!

IMG_0482
IMG_0488
FietsenFietsenI

Niet alleen de mensen genieten van dit prachtige weer, want ook de dieren beleven toptijden. De onderstaande foto zegt denk ik wel genoeg. Vader en Moeder zwaan laten de weg zien aan hun kroost terwijl zij aan het genieten zijn van de brandende zon.

13148136_10154012938720090_1511089903_o

Nederland, wat ben je mooi! Deze foto’s zijn gemaakt in Waterland, West-Friesland en de omgeving van Alkmaar.

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.