• Menu
  • Menu

Prachtige 3D paintings in Arnhem in het thema ‘ The Olympics’

Home » Alle artikelen » Hollandse Streken » Prachtige 3D paintings in Arnhem in het thema ‘ The Olympics’

Als je naar Arnhem gaat voor een stedentrip of om even lekker te shoppen, dan moet je niet gek opkijken als je ineens 3D tekeningen op de grond ziet staan. De tekeningen zijn een onderdeel van het 3D Olympics dat tot 4 oktober 2016 aanschouwd kan worden in de stad. 

De World Street Painting EXPO is een evenement waarbij twaalf internationale 3D painters van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen. Met prachtige tekeningen zorgen zij voor fraaie kunstwerken op de grond en daar kan ook nu nog van genoten worden. 

Het team van 2016 bestond uit de volgende internationale talenten:

3D painting

Het thema van de tekeningen was ‘The Olympics’. Een logische keuze in deze tijd van het jaar waarbij de prachtige sporten op bijzondere wijze uitgelicht zijn.

3D tegel schildering Arnhem I
3D tegel schildering Arnhem II

Ook het contrast tussen arm en rijk is met de onderstaande 3D painting prachtig in beeld gebracht. Een discussie waar natuurlijk veel over gesproken wordt tijdens het evenement in Rio.

3D tegel schildering Arnhem

De visie en missie van de organisatie van de World Street Painting is het organiseren van een festival waarbij de stad mooier gemaakt wordt met kunst dat refereert naar de actualiteit. Hiermee willen zij bereiken dat alle soorten mensen bij elkaar komen en kunnen genieten van de prachtige kunstwerken.

Wil jij deze kunstwerken in het echt zien? Wees er snel bij, want tot 4 oktober kun je deze prachtige tekeningen bekijken.

Frank

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.