• Menu
  • Menu

Over ons

Bijzondere streken is het nieuws- informatie- en inspiratieplatform waar je terecht kunt voor bijzondere streken over de hele wereld die nog niemand kent en waar je echt geweest moet zijn. Dat is nog niet alles, want wij geven jou ook regelmatig de beste vakantiedeals! Uiteraard niet de standaard bestemmingen, maar net even de bijzondere. Denk aan dat wijnbarretje daar, het streekgerecht dat je echt geproefd moet hebben of dat bijzondere strand waar je na een prachtige wandeling terecht komt. 

Streken is een woord met een dubbele betekenis, enerzijds de streek waar je echt naar toe moet, maar anderzijds de streek die iemand heeft uitgehaald en die je echt gezien moet hebben! Denk aan grappige, maar ook vette foto’s en filmpjes die mensen uithalen tijdens hun vakantie en die je niet mag missen.

Een bijzondere streek is voor iedereen anders, daarom hebben we ook verschillende streken. Zo zijn actieve streken er voor de mensen waarbij de zomer bestaat uit activiteiten en buitensporten zoals mountainbiken, waterskiën en ga zo maar door. Geef jij jouw vakantie liever een culinaire insteek of ben je juist dol op echt bourgondisch? Bijzondere streken geeft je de bijpassende informatie over alle streken, met leuke reisverslagen over de plekken waar je echt geweest moet zijn.

Ben je op zoek naar een bijzondere streek, maar geen zin om daar de hele wereld voor over te reizen? Goed nieuws, want ook in ons eigen landje zijn er veel onontdekte plekken waar je geweest moet zijn! Uiteraard geven we je niet alleen informatie over de streken en de bezienswaardigheden, maar ook over alles wat je moet weten om jouw droomreis voor te bereiden.

Naast alle informatie, nieuws en reisverslagen geeft Bijzondere Streken jou dagelijks de beste vakantiedeals naar deze bijzondere bestemmingen. Hou de deals goed in de gaten, want ze zijn maar tijdelijk!

Bijzondere streken maakt al jouw dromen waar, van dicht bij huis, tot heel ver weg!