• Menu
  • Menu

Streken

Er zijn zoveel bijzondere streken op aarde, allemaal onder te verdelen in een eigen categorie. Dat is dan ook wat wij voor jou gedaan hebben bij Bijzondere Streken. Klik op de link en lees alle artikelen die jou aanspreken over die bepaalde streek. 

Culinaire Streken

culinaire streken

Culinaire Streken zijn de streken waar je naar toe moet om optimaal culinair te genieten van de specialiteiten van deze streek.

Hollandse Streken

molen hollandse streken

In Nederland zijn er zoveel mooie plekjes te ontdekken die je niet zo snel zult verwachten. Bijzondere overnachtingen en leuke activiteiten voor een fijn dagje uit op eigen bodem.

Strandstreken

strand streken

Veel vakantiegangers denken bij het boeken van hun zomervakantie aan zon, zee en strand. Strandstreken hebben daar wel iets van weg, maar denk dan vooral aan de mooie, bijzondere en afgelegen stranden waar je toch wel even je best voor moet doen om ze te bereiken.

Bergstreken

Berg Streken

De bergen bieden zoveel mogelijkheden voor een vakantie. In de winter kun je er een fijne wintersport beleven, maar ook in de zomer is er genoeg te doen. Denk aan mooie wandeltochten over spannende bergweggetjes of genieten van de prachtige natuur.

Bourgondische Streken

fuerteventura

De echte bourgondiër kan zijn hart ophalen in Bourgondische Streken. Denk aan bijzondere wijnbarretjes, gezellige traditionele restaurantjes en producten uit deze streek.

Romantische Streken

Romantische Streken

Lees hier alles over de meest romantische plekjes op aarde. De ideale plek om heen te gaan met je vriend of vriendin of misschien zelfs wel als huwelijksreis.

Winterse Streken

Winterse Streken

Winterse Streken zijn plekken op aarde waar je kunt genieten van echt winters weer. In ons land is de winter vaak ver te zoeken, dus daarom is het zo fijn dat er genoeg landen zijn die heel veel verse sneeuw te bieden hebben! Denk aan bijzondere wintersportgebieden en winterse activiteiten.

Bijzondere Streken

Bijzondere Streken

Bijzondere streken zijn streken die net even anders zijn dan de rest. Denk aan bijzondere streken zoals bijzondere plekken, maar natuurlijk ook aan het uithalen van een streek.

Actieve Streken

fietsen mountainbiken

Ga jij niet direct voor zon, zee, strand en relaxen en is een actieve vakantie de ideale vakantie voor jou? Hier lees je alles over spannende hikes, watersporten, mountainbiken en andere vormen van actief vakantie vieren.

Bijzondere Overnachtingen

Scheepshuisje

Ben jij op zoek naar een weekendje weg, maar dan net even anders dan anders? Bij bijzondere overnachtingen lees je over- en zie je de meest bijzondere plaatsen om te overnachten. Denk aan een hotel op een klif of juist in een vliegtuig.

Bijzonder Nieuws

bijzonder nieuws

In de bekende kranten kun je het dagelijkse wereldnieuws lezen. In Bijzonder Nieuws houden wij je graag op de hoogte van het nieuws dat je niet zo snel tegen komt, maar dat wel heel bijzonder is.

Bijzondere Evenementen

lederhosen evenement bijzondere streken

Ben jij ook geïnteresseerd in de meest bijzondere evenementen overal ter wereld? Op Bijzondere Evenementen lees je alles over deze evenementen en laten wij je weten waar en wanneer je ergens moet zijn.

Vakantiedeals

Bali - Bijzondere Streken.nl

Wil jij op vakantie voor een aantrekkelijke prijs? Wij speuren voor jou iedere dag naar bestemmingen met de beste deals. Je leest hier veel informatie over de bestemmingen en daarnaast kun je direct doorklikken om te boeken op de website van de aanbieder.