• Menu
  • Menu

WIN: Een weekendje naar Ibiza in juni

Home » Alle artikelen » Winactie » WIN: Een weekendje naar Ibiza in juni

Heb je het even helemaal gehad met het kikkerlandje dat je thuis noemt? Kan er bij jou wel een kleurtje komen op die melkflessen? Houd dan het weekend van 10-12 juni maar vrij, want Corendon nodigt je uit om proefslaper te worden in hun nieuwe hotel op Ibiza.

Ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe all-inclusive concept op het Spaanse eiland Ibiza zoekt de reisorganisatie vakantiegangers die het concept kunnen testen en beoordelen. Het weekend van 10-12 juni vliegen 100 proefslapers richting het eiland en jij kan daar bij zijn.

proefslapen ibiza

Het gaat om het testen van het 4-sterrenresort Hotel Marble Stella Maris Ibiza, dan onderdeel is van de nagelnieuwe Marble hotelketen van de reisorganisatie. Als deelnemer keur je onder andere het all-inclusive concept, de receptie, de hotelkamer, de restaurants en uiteraard de twee zwembaden. BAH!

Wat dat je kost? Niets! Je krijgt de vlucht, twee overnachtingen en een compleet verzorgd weekend op Ibiza gratis. En als toetje krijg je ook nog een optreden van Najib Amhali voor je kiezen.

Wat je ervoor moet doen? Heel simpel hier wat gegevens invullen. Het is voor Corendon overigens niet de eerste keer dat ze testers zoeken. Vorig jaar vlogen velen naar Bulgarije om daar hun nieuwe wintersportbestemming te testen.

Redactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.